Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Experternas ilska: "Ska det behöva kosta en karriär?"

Manchester Uniteds Marcos Rojo stod för en vansinnesbrytning när han satsade med båda sulorna i en duell i första halvlek mot Crystal Palace. Det fick Viasats experter att rasa mot argentinaren. – Ska det krävas ett benbrott för att han ska straffas, säger Bojan Djordjic efter matchen.

Det var många heta och tuffa dueller när Crystal Palace och Manchester United drabbade samman på Selhurst Park i London på onsdagskvällen. Ett möte gästerna vann efter att Zlatan Ibrahimovic avgjort i den 88:e minuten med en behärskad vänsterträff. Ett snyggt avgörande av svensken. Lika snyggt var inte lagkamraten Marcos Rojos försvarsspel.

I slutet av den första halvleken visade Uniteds försvarare än en gång upp ett oslipat närkampsspel när han satsade vårdlöst med sulorna före i en duell med Crystal Palace Wilfried Zaha. Domaren valde att ge gult kort till Rojo - men om Viasats experter Bojan Djordjic och Ola Andersson hade fått bestämma hade mittbacken visats ut. 

– Det är en galen satsning. Han kan göra vad som helst, säger Ola Andersson i Viasats studio efter matchen.  

Han fick medhåll av sin kollega Djordjic. 

– Det där är solklart rött kort. Ska det krävas ett benbrott för att man ska straffa honom för det han gör? Han gör tacklingar som kan kosta karriärer. Ska det behöva kosta en karriär? 

Ola Andersson:

– Det där kommer kosta en eller två karriärer.