Experterna ratar Zlatan: "Har lärt mig min läxa"

Zlatan Ibrahimovic gör sin första säsong i Premier League. Men något skytteligaseger det blir det inte enligt de engelska experterna som ratar svensken.

ANNONS
|

Vid 34-års ålder gör Zlatan debut i Premier League med Manchester United. Första stoppet blir Bournemouth på söndag för supersvensken. Att han gjort två mål på två matcher för Manchester United hjälper honom inte. När Sky Sports expert-kvartett ska lista sina skyttekungar för året så ratar samtliga Zlatan.

Graeme Souness, Thierry Henry och förre United-spelaren Gary Neville väljer alla Sergio Aguero som sin skyttekung

– Jag väljer mellan Harry Kane och Aguero. Jag väljer Aguero för att han är den bäste målskytten i ligan, och City som klubb kommer antagligen att göra fler mål, säger Gary Neville.

ANNONS

– Jag tror att Aguero tar hem det om han får vara skadefri. Förra säsongen missade han massor av matcher men om allt går som det ska så kommer han vinna, säger Henry som dock lyfter ett varningens finger för Zlatan.

– Det kommer bli en fight mellan Augero och Zlatan, Zlatan gör alltid mycket mål.

– Svårt att bortse från Aguero. Jag tror att Vardy kommer att vara med däruppe igen. Jag kan inte se någon annan än de två just nu, säger Souness.

Den ende av experterna som ratar Aguero är som förstaval är Jamie Redknapp. Han väljer istället att gå på förra årets skyttekung, Harry Kane.

– Jag har förlorat mina pengar på Aguero tidigare år, jag har lärt mig min läxa. Det är svårt att välja för det kommer alltid någon som Vardy och slår igenom. Men jag går på Harry Kane, även om det blir en duell med Aguero.

ANNONS