Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Eriksson riskerar att missa returen

Blåvitt fick se fyra spelare linka av planen efter matchen mot Llandudno. Nu riskerar Sebastian Eriksson att missa returmötet. – Vi får se hur det utvecklar sig, säger Eriksson.

Blåvitt tog en klar seger mot Llandudno: 5-0 efter två mål av en comebackande Tobias Hysén.

Men det var inte bara guld och gröna skogar för IFK Göteborg. Fyra spelare fick smällar och tvingades få behandling: Martin Smedberg Dalence, Emil Salmonsson, Gustav Engvall och Sebastian Eriksson.

Värst var det för Eriksson som efter att ha fått en smäll på låret tvingades till byte efter 76 minuter.

– Jag fick en smäll på en gammal smäll och det gjorde ont. Men det känns bra nu, det är ingen fara, säger Eriksson efter matchen.

– Det är en gammal lårkaka som jag fick en smäll till på. När det redan har varit stelt i en vecka så blev det värre. Så jag vågade inte spela mer. Om jag hade fortsatt hade det kanske kunnat hända något, fortsätter han.

Nu riskerar Sebastian Eriksson att missa returmötet i Wales om en vecka.

– Vi får se hur det utvecklar sig under helgen. Men det är ju ingen skada på det viset, så vi får se, säger Eriksson.

– Han är kanske inte aktuell till returen men det ska inte vara några bekymmer för Sundsvall, säger tränare Jörgen Lennartsson och fortsätter:

– Emil var ingen större fara alls och inte med Smedberg eller Engvall heller. Det var smågrejer. Så "Sebban" är väl den som skulle kunna få längst frånvaro, men då vilar vi honom i returen i så fall så ska han vara okej till Sundsvall.