Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Eriksson: "Hoppas att det blir som en hemmamatch"

Derby på bortaplan. Då hoppas IFK-spelarna på att det blir de som får stödet från läktarna. – Jag hoppas att det blir som en hemmamatch, säger Sebastian Eriksson.

På måndag är det dags. BK Häcken tar emot IFK Göteborg på Bravida Arena och kommer att slå publikrekordet för arenan. Inför mötet skiljer det fyra poäng mellan de två lagen som slåss om att få titulera sig ”Bäst i Göteborg”. Trots att det är Häcken som är hemmalag så räknar Blåvitt med att ha stödet på läktaren.
– Det beror på hur biljettförsäljningen styrs men det kommer att komma många blåvita supportrar. Jag hoppas på mycket Blåvitt-folk, säger Jörgen Lennartsson och fortsätter.
– Det kommer att bli en jätterolig match. Det är alltid roligt att möta Häcken och det blir säkert fullsatt. Vi kommer att vara rejält revanschsugna efter matchen mot Malmö.

En som gjort flertalet derbyn mellan Häcken och IFK Göteborg är Sebastian Eriksson. Mittfältaren som fortfarande letar lite efter formen tror att det blir en ”hemmamatch” för Blåvitt.
– Jag hoppas och tror att det blir som en hemmamatch för oss, säger han.