Erik Friberg förlänger med BK Häcken

Det blir ytterligare en säsong i Häcken för Erik Friberg – minst. Mittfältaren har förlängt kontraktet med klubben över 2022.
– Alla vet vad BK Häcken betyder för mig, säger han på klubbens hemsida.

ANNONS
|

Efter en lång utlandsflytt i bland annat Seattle, Bologna och Esbjerg gick flyttlasset hem till Göteborg för Erik Friberg.

Klubbadress: BK Häcken, klubben där elitkarriären tog fart och som hans pappa Peter en gång i tiden spelade för.

Kontraktet som skrev på 2017 var fyra säsonger långt och skulle därmed gå ut efter den här säsongen.

Men sen då? Skulle det bli en fortsättning på Hisingen för den numer 35-årige mittfältaren som spelat över 300 matcher för den gulsvarta klubben?

Svaret är ja. Under tisdagen meddelade Häcken att man förlängt med Friberg över säsongen 2022.

– Alla vet vad BK Häcken betyder för mig, så jag är glad och stolt över att förlänga ett år ytterligare. Jag tycker fortfarande det är lika roligt att spela fotboll och så länge jag kan bidra där ute på planen, kör jag på, säger Erik Friberg på klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchefen: ”Kulturbärare för klubben”

Sportchef Martin Ericsson är knappast missnöjd över att ha säkrat upp en av klubbens nyckelspelare för ytterligare en säsong.

– Det känns fantastiskt kul att kunna förlänga ytterligare ett år med Friberg som är så viktig för laget, både på och utanför planen. Det är viktigt att värna om spelare som är kulturbärare för klubben.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS