Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Engvall tackar fansen: "Haft fyra helt otroliga år"

Det blev fyra år i IFK Göteborg för Gustav Engvall. Under onsdagen blev flytten till Bristol City klar. Nu tackar anfallaren fansen för stödet. ”Jag har haft 4 helt otroligt bra år i IFK Göteborg”, skriver han på Twitter.

Han kom som en supertalang och slog igenom tidigt i IFK Göteborg. Hos fansen blev Gustav Engvall snabbt en favorit men utvecklingen blev inte riktigt som många hade hoppats. Skador har förstört de två senaste säsongerna och Engvall har haft svårt att leverera på en hög nivå under längre tid.
Trots det köptes han loss av Bristol City som satsar på 20-åringen – ett treårskontrakt är klart. Efter att Engvall skrivit på för sin nya klubb så valde han att tacka fansen.
”Jag har haft 4 helt otroligt bra år i IFK Göteborg, har det varit en fantastisk tid för mig. Jag vill tacka alla runt om klubben, spelarna, ledarna och våra underbara supportrar som alltid stöttat mig. Jag ser verkligen fram emot denna utmaning med Bristol City FC. Återigen är jag tacksam för min tid i IFK Göteborg. Tack för allt, på återseende”, skriver han på Twitter.