Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Engvall nära allsvensk återkomst

I våras gjorde han succé i Djurgården. Nu ser Gustav Engvall ut att vara på väg att återvända till Stockholmsklubben, på lån igen, det bekräftar anfallarens klubb, Bristol City, på sitt officiella Twitterkonto.

Gustav Engvall hade svårt att få spelet att stämma i Bristol City efter att han lämnade IFK Göteborg förra hösten. Men under våren gjorde den tidigare Blåvitt-anfallaren stor succé när han lånades ut till Djurgården.

21-åringen imponerade stort och bidrog med sju mål på 13 matcher. Men låneavtalet med klubben löpte ut tidigare i somras och sedan dess har Engvall återigen fått tillbringa sin vardag i England.

Men nu kan en återkomst till Djurgården vara nära, det bekräftas av Bristol City. Klubben skriver på sitt officiella twitterkonto att Engvall väntas återvända till Djurgården på ett nytt lån, som kommer att löpa den allsvenska säsongen ut. 

Svensken fanns med i Bristol Citys trupp i Championship-premiären mot Barnsley, då han fick göra ett kort inhopp, men när laget på tisdagskvällen tog sig an Plymouth saknades han. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.