Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Elmander om Djurgårdsryktet: "Jag pratar med Kim väldigt ofta"

Johan Elmander glänste i comebacken med Öis – och uteslöt efteråt inte en flytt till Djurgården. – Man vet aldrig vad som händer, säger anfallaren.

Han motiverar det uttalandet med att han tidigare sagt att han inte skulle flytta hem och avsluta sin långa och framgångsrika karriär i Sverige.

I somras ändrade han sig – och efter årsskiftet är han spelklar för sin tidigare klubb Örgryte IS.

I comebacken på torsdagskvällen gjorde Johan Elmander ett mål, två assist och en ”hockeyassist” mot division 1-klubben Assyriska BK.

Efteråt fick han frågor om vad som händer när kontraktet med Öis går ut vid halvårsskiftet.

Andreas Isaksson är redan där, Kim Källström ryktas dit, du har ett halvårskontrakt med Öis. Hur ser du på spel med dina gamla kompisar i Djurgården?

– Isak är där, absolut. Man vet aldrig vad som händer. Nej, jag skojar bara. Det är inget jag fokuserar på nu. Jag trivs bra här, vi gör det bra, det är fina killar och allting. Till sommaren får man se.

Pratar du något med Kim?

– Jag pratar med Kim väldigt ofta.

Vad säger han?

– Vi pratar om allt mellan himmel och jord.

Det är många som vill att ni skall återförenas?

– Jag har kontrakt här och har fullt fokus på Öis.

Hur ser du på att du har kontrakt bara till sommaren?

– Det är som jag har sagt förut. Nu har jag kontrakt med Öis, vi trivs bra i Göteborg med familjen. Det är så många gånger man har stått och sagt att ”så här kommer det att bli”, så ändrar det sig. Det var länge jag sade att jag inte tror på spel i Sverige, man skall inte stänga några dörrar, men just nu är det bara fullt fokus på Öis, förklarade Johan Elmander.