Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ekdal: "Han var så liten – inte värt att tjafsa"

Vincent Thill var i luven på Albin Ekdal under VM-kvalmatchen mot Luxemburg. Men den svenske stjärnan höll sig lugn. – Han är väldigt liten. Det var inte värt att tjafsa, säger Ekdal till Aftonbladet.

Albin Ekdal var tillbaka i landslaget efter skada och fick en hel del smällar mot Luxemburg. Efter matchen var mittfältaren irriterad.
– Jag fick ett par smällar i första halvleken som tog lite illa, framförallt den på högerfoten som jag har haft lite problem med. Foten är lite svullen, men jag hoppas det ska vara lugnt, säger Albin Ekdal till Aftonbladet.

Men Ekdal hann även med att tjafsa lite med den 16-årige supertalangen Vincent Thill.
– Han sprang in i mig, han föll ner och sen ställde han sig upp och sprang in i mig igen och då blev han lite förbannad och tjafsade lite. Men jag höll mig ganska lugn. Han var så liten och... jag ska inte säga något mer. Det kändes som han försökte nudda mig med huvudet, men jag lät honom vara. Det var inte värt att tjafsa. Han är väldigt liten, kort i rocken. Jag ville inte ge mig på honom eller att ta ett kort heller. En duktig spelare men han kanske inte ska försöka skalla folk, säger Ekdal.