Örgryte ger sina spelare två veckors ledighet efter beskedet om den uppskjutna seriestarten.
Örgryte ger sina spelare två veckors ledighet efter beskedet om den uppskjutna seriestarten. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Efter uppskjutna starten – Öis-spelarna får semester

Med anledningen av den uppskjutna seriestarten i superettan skickar Öis sina spelare på två veckors semester, det meddelande klubben under torsdagen.
– Vi tycker att det är sunt förnuft just nu, säger assisterande tränaren Miguel Beas.

ANNONS
|

Ligastarten i superettan är uppskjuten till början av juni – det beslutades under onsdagen. Efter det beskedet har nu Öis bestämt sig för att ge sina spelare ledigt.

– Från i dag tar vi uppehåll i A-lagsverksamheten fram till 6 april. Det är då vi förväntar att vi är tillbaka, jag säger förväntar eftersom vi inte vet, säger assisterande tränaren Miguel Beas till klubbens hemsida.

Han förklarar mer till orsaken till beslutet – som har att göra med att det uppehåll som skulle ske under sommaren nu inte ser ut att bli av.

– Vi tycker att det är sunt förnuft just nu, framförallt för att starten på superettan förlängs så måste vi också hänga med. Den bästa lösningen är nu att göra det uppehåll som man gör mitt under säsongen. Spelarna får fortsätta att jobba, men det är deras uppehåll. Så de får sina lediga dagar men samtidigt ska de inte glömma att vi måste komma tillbaka på bästa sätt, säger Beas.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS