Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Efter uppgifterna – nu skyddar AIK Isak

Alexander Isak har varit talangen på allas läppar och under helgen briserade bomben att han ska vara klar för Real Madrid. Detta har fått AIK att agera. – Tagit beslutet att inte ha Alexander tillgänglig för media, skriver klubben i ett mejl till Aftonbladet.

 AIK-talangen Alexander Isak har varit svensk fotbolls största snackis, inte minst sedan uppgifter kom att 17-åringen är klar för Real Madrid.

Läs mer: Alexander Isak klar för Real Madrid.

Medieintresset har varit stort för den unge anfallaren sedan han slog sig in i AIK och har bara ökat sedan dess, vilket föranlett till att AIK väljer att inte ha med Alexander Isak på lagets träning. Det skriver Aftonbladet.

– Då vi är väl medvetna om att det under helgen varit mycket spekulationer kring Alexander Isak så vill vi meddela att han inte kommer att delta i dagens träning då han under dagen kommer att genomgå tester som resten av truppen gjorde vid uppstarten förra veckan, skriver man i ett mejl till Aftonbladet.

Skyddar talangen från media

I samma mejl berättar även klubben att man kommer skydda sin talang från det stora medieintresset under en tid.

– AIK Fotboll har även tagit beslutet att inte ha Alexander tillgänglig för media under den närmaste tiden för att han ska kunna fokusera på sin träning. Vi återkommer när detta ändras.