Efter kritikstormen - Zlatan stöttar Pogba

Paul Pogba har haft svårt att övertyga sedan sin comeback i Manchester United och nyförvärvet har fått utstå massiv kritik. Nu tas han i försvar - av Zlatan Ibrahimovic. – Han tillför mycket, säger svensken i sin app.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har gjort succé sedan ankomsten till Manchester United. En som inte har övertygat lika stort är Premier League-klubbens rekordvärvning Paul Pogba. Fransmannen hämtades inför den här säsongen tillbaka till Old Traffordfrån Juventus efter fyra säsonger i den italienska storklubben. Men 23-åringens första tid i United sedan återkomsten har varit tuff.

Pogba har haft svårt att komma till sin rätt och har fått tuff kritik från flera håll. United-legendaren Paul Scholes är en av många som har ifrågasatt mittfältaren.

– Han försöker dribbla av tre eller fyra spelare och springa med bollen. Han borde försöka göradet enkelt nu. Det här är inte den spelaren Manchester United köpte. De köpte inte Lionel Messi som ska dribbla av fem spelare och sätta den i krysset hela tiden. De köpte en stor och stark mittfältare som kan vinnabollen, har skickligheten att passa den framåt och som kan springa, sa Scholes enligtIndependent.

ANNONS

Men nu rider Zlatan Ibrahimovic ut till Pogbas försvar. I sin app fick "Ibra"frågan hur han ser på kritiken mot rekordvärvningen.

– Han tillför mycket, svararhan kort.

Klockan 13.00 på söndagen spelar Manchester United mot Watford.

ANNONS