Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Efter flyttryktena - Larsson inte med på lagbilden

Förre IFK Göteborg-spelaren Sam Larsson har ryktats vara på väg bort från sin holländska klubb Heerenveen. När laget idag skulle ta den årliga lagbilden, fanns inte heller svensken med. – Han ville inte vara med på fotot, säger Heerenveen-tränaren Jurgen Streppel.

Sam Larsson lämnade IFK Göteborg för Holländska Heerenveen inför säsongen 2014. Där har 24-åringen tagit ytterligare kliv och förra säsongen var han en av lagets mest framstående spelare. 

Men sedan en tid tillbaka har mittfältaren ryktats vara på väg bort från Abe Lenstra Stadion i Heerenveen. Det har bland annat ryktats om en flytt till John Guidettis spanska klubb, Celta Vigo.

Något som ny ytterligare talar för att svensken är på väg bort från klubben är att Larsson inte fanns med när Heerenveen skulle ta det årliga lagfotot. Enligt Heerenveen-tränaren var det Larssons eget beslut.

– Han ville inte vara med på fotot, säger Heerenveen-tränaren Jurgen Streppel till Voetbal Primeur.

Vart Sam Larsson spelar nästa säsong är ännu inte klart. Men efter dagens nobb av lagfotot är det mycket som tyder på att det inte blir en forsättning i Heerenveen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.