Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/11

Efter derbydebaclet – här visar fansen sitt stöd

Förlust i derbyt mot Häcken med 4-0 och rop på tränare Jörgen Lennartssons avgång från IFK-fansen. Men på lördagen invaderade hundratals blåvita supportrar lagets träning, för att visa sitt stöd inför söndagens match mot Kalmar FF.

Det var ingen lyckad derbyafton för IFK Göteborg på Bravida arena i tisdags. Blåvitt skapade flera chanser men räckte inte till mot BK Häcken utan fick se sig besegrat med klara 4-0. Kamraternas första förlust mot Hisingslaget sedan 2011.

Resultatet innebär att IFK Göteborg har halkat efter toppen och att laget efter sex omgångar endast har en seger, vilket gör att man parkerar i den nedre delen av den allsvenska tabellen. 

Efter matchen var det många Blåvitt-supportrar som vädjade sitt missnöje och det ropades högljutt på tränare Jörgen Lennartssons avgång. Men på lördagen hade IFK-fansen samlat ny kraft efter all besvikelse. Hundratals supportrar tågade tillsammans upp till Kamratgården för att under dagens träning ge Blåvitt-spelarna stöd inför ödesmatchen mot Kalmar FF på Gamla Ullevi i morgon.