Edin Hamidovic lämnar J-Södra för Turkiet

Edin Hamidovic har gjort sitt i Jönköpings-Södra. Nu flyttar anfallaren utomlands och kommer representera Ankara Keçiörengücü i den turkiska andraligan.

ANNONS
|

Edin Hamidovic lämnade Gais för Jönköpings Södra under uppmärksammade former. Anfallaren tvingade sig bort från klubben och lämnade bara dagar före superettapremiären i april 2019.

LÄS MER:Hamidovic lämnar Gais – tvingar sig bort

LÄS MER:"Tydligt att Edin inte såg sig som en spelare i Gais"

Efter två säsongen har Hamidovic nu gjort sitt i det småländska laget. 27-åringens kontrakt löpte ut vid årsskiftet och nu har han skrivit på för Ankara Keçiörengücü i den turkiska andraligan. Kontraktet är skivet över 1,5 år.

Säsongen 2020 stod Edin Hamidovic för elva mål på 29 matcher för J-Södra. Förutom Gais och J-Södra har Hamidovic även spelat för Husqvarna FF, Motala AIF och Skövde AIK.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS