Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Duellerna som avgör mot Frankrike

Här är duellerna som KAN avgöra VM-kvalet mellan Frankrike och Sverige i kväll.

Paul Pogba vs Andreas Granqvist
Ett av Frankrikes vapen, vilket bland annat visade sig mot Island i EM-kvartsfinalen, är huvudspelet och de fasta situationerna. Olivier Giroud i all ära, när Paul Pogba smyger in i straffområdet gäller det att Andreas Granqvist – och självklart även Victor Nilsson Lindelöf – är på tårna.

Raphael Varane vs John Guidetti
Skall Sverige ha skuggan av en chans vill det till att anfallarna klarar av ta emot, hålla i och vänta in lagkamraterna vid omställningarna. Här får Guidetti en nyckelroll, mot Varane, som han stött på med Celta Vigo i det spanska ligaspelet. 

Antoine Griezmann vs Jakob Johansson
Franrikes flytande anfallsspel personifieras allra tydligast av Atletico Madrid-stjärnan Griezmann. Han rör sig i Messi-ytan och behöver störas tidigt, för att inte få komma rättvänd mot utlämnade svenska mittbackar. Där får Johansson en avgörande betydelse.   

Dimitri Payet vs Robin Olsen
West Ham-spelaren visade under EM-slutspelet och inför VM-kvalet att han är en av världens bästa frisparksskyttar med en enorm förmåga att avsluta från distans i steget. Oväntat, täckt och otäckt. Det måste Robin Olsen se upp med. Annars är vi rökta.