Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/3

”Du är ju helt sjuk i huvudet”

Har du någon släkting du är extra stolt över? Det kan man minst sagt säga att Robert Krafth har i sin kusin, landslagsbacken Emil Krafth. Så pass stolt är Robert att han valt att hylla kusinen med en tatuering.

Varje match som landslagets högerback Emil Krafth spelar följs noga av hans 20 år äldre kusin Robert Krafth som följt Emils karriär ändå från start.

– Vi har rätt så starka band. Jag tränade honom i både innebandy och fotboll på pojklagsnivå. Sen var jag med och förde upp honom till Lagans A-lag i tidig ålder. Jag har följt honom sen han föddes i stort sett och han har alltid varit en talang, säger Robert till Kvällsposten.

Nu har dock Robert tagit sitt stöd för kusinen till en ny nivå. Han har nämligen tatuerat in ett porträtt av Emil på vaden.

– Det är kanske lite crazy. En del tycker ju att det är konstigt att jag tatuerat in honom men jag tycker om Emil och fotboll så varför inte? Jag skiter egentligen i vad folk tycker om det. Det är ju vad jag tycker som är det viktiga, säger han.

Kusinen Emils reaktion på tatueringen var inledningsvis lite skeptisk.

– Hans spontana reaktion var: ”Du är ju helt sjuk i huvudet”. Jag följer honom i vått och torrt och samlar på massa prylar från honom men nu var det läge att föreviga något på kroppen, säger Robert.

 

Känner mig oerhört hedrad av kusinen @rosenrobert2772 som tar det till en annan nivå! #engångkrafthalltidenkrafth

Ett foto publicerat av Emil Krafth (@emilkrafth)

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.