Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Drömvärningen - Neymar ska ersätta Zlatan

Det är franska tidningen L'Equipe som rapporterar att Zlatan och Maxwell kan få flytta på sig för att ge plats åt Neymar i PSG.

Neymars kontrakt med Barcelona löper inte ut förrän 2018, ändå rapporterar franska tidningen L'Equipe att PSG försöker värva 24-åriga megastjärnan Neymar.

– Det jag kan bekräfta är att Neymar har ett kontrakt med Barça som löper till 2018. Han trivs i Barcelona, han är älskad där och spelar i världens bästa lag. Det finns ingenting att klaga på en sådan storklubb. Men möjligheten att få bo i Paris och spela för PSG är en dröm för alla spelare. Vi får se vad som händer när hans kontrakt går ut som två år, säger Neymars agent Wagner Ribeiro till L'Equipe enligt Sportbladet.

Men om ett köp ska bli aktuellt så krävs det att PSG betalar utköpsklausulen på 1,8 miljarder kronor - en summa som inte ska vara oöverkomlig för klubben enligt agenten.

Däremot skulle affären innebära att klubben offrar Zlatan Ibrahimovic och hans bäste vän Maxwell enligt den franska tidningen för att PSG inte ska få för många icke EU-medborgare i truppen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.