Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Domen mot Lindelöf: "Behöver en kram"

Det har varit motigt för Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United – efter starten under ligacupsegern mot Swansea fick svensken kritik av brittiska Daily Mirror. ”En ’osynkad' Victor Lindelöf behöver en kram", skrev de efter matchen.

Victor Nilsson Lindelöfs intåg i Manchester United och Premier League har inte varit helt smärtfri. Den svenske mittbacken har fått ta emot en hel del kritik från alla möjliga håll.

LÄS OCKSÅ: "Just nu är han den sämsta spelaren i världen"

Den svenske landslagsspelaren hade bland annat en tuff kväll när han fick hoppa in för Manchester United – som efter bytet släppte in två mål och förlorade för första gången den här säsongen, efter 1-2 mot Huddersfield.

LÄS OCKSÅ: Mourinho skyller inte på Lindelöf: "Orättvist"

"Lindelöf behöver en kram"

Men trots mardrömsinhoppet fick Lindelöf chansen igen – från start dessutom. Den här gången under tisdagens ligacupseger mot Swansea, en match som United vann med 2-0. Efter segern valde Daily Mirror att lyfta den svenske mittbacken som en av fem punkter.

”En ’osynkad' Victor Lindelöf behöver en kram. Efter hans mardröm mot Huddersfield behövde han en seger för fansen och för att lugna ned sig själv. Det startade dock inte så bra, men han spelade upp sig ganska snabbt och imponerade till och med – även om det är långt kvar innan han är ordinarie. Allt Lindelöf behöver nu är lite kärlek”, skrev de efter matchen.

"Ska inte räknas bort ännu"

Victor Nilsson Lindelöf får dock inte bara motta ris, United-ikonen Ryan Giggs kliver fram och försvarar Uniteds nyförvärv. Mittfältaren drar paralleller till andra stjärnor som behövt tid på sig att utvecklas.

– En spelare som fått mycket kritik är Lindelöf, men han ska inte räknas bort ännu. Några spelare kommer till Premier League och presterar direkt medan andra behöver ett halvår eller uppemot ett år som det var för Patrice Evra, Jaap Stam och Nemanja Vidic och de utvecklades till fantastiska spelare, säger Giggs till Sky Sports.