Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dida Rashidi är klar för Örgryte. Bild: KRISTER ANDERSSON
Dida Rashidi är klar för Örgryte. Bild: KRISTER ANDERSSON

Dida Rashidi klar för Örgryte

Örgryte IS har gjort klart med en ny spelare. Mittfältaren Dida Rashidi har skrivit på ett kontrakt som gäller i ett halvår, med option för ytterligare ett år.

Dida Rashidi spelade senast för Halmstad BK, men bröt kontraktet i maj och har sedan dess varit kontraktslös. Nu står det klar att den 26-årige mittfältaren är klar för Örgryte IS, vilket klubbens hemsida meddelade på tisdagskvällen.

– Dida är en kille som vi redan i våras var intresserad av. Han har spännande egenskaper. Han är kvick, irrationell och duktig en mot en. Han är bra på att kombinera och har ett fint skott. Jag tror att han kommer passa perfekt in i vårt spel, säger Öis tränare Thomas Askebrand till Örgrytes hemsida.

Rashidi får tröja nummer tio i Örgryte och väntas vara klar för spel direkt efter sommaruppehållet när Örgryte tar emot AFC Eskilstuna.

– Det är underbart att vara på plats här i ÖIS. Anläggningen ser riktigt härlig ut. Jag är glad och tacksam över kontraktet jag fick med ÖIS. Nu vill jag vinna så många matcher som möjligt och ta laget till Allsvenskan. Och det ska vi göra tillsammans på planen, säger Dida Rashidi till Öis hemsida.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.