Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

"Det klart att det är ett avbräck"

Flera tunga pjäser saknas för Djurgården inför mötet med IFK Göteborg på Gamla Ullevi och tränaren Özcan Melkemichel vill inte avslöja hur han ska fylla luckorna i startelvan. – Vi vet vilka som ska spela, säger han till Expressen.

Jonas Olsson, Kevin Walker och Aliou Badji är alla tre avstängda mot IFK Göteborg. Det innebär att tränaren Özcan Melkemichel tvingas till en rockad i sin startelva i mötet på Gamla Ullevi.

– Vi har tre alternativ. Vi vet vilka som ska spela. Det klart att det är ett avbräck men nu får andra kliva fram, och vi har klarat det tidigare, säger han till Expressen

Tillbaka för Stockholmslaget är dock högerbacken Felix Beijmo som är kvitt sina skadeproblem.

"Syns att Blåvitt fått mycket mer energi"

Djurgården jagar vidare bakom Malmö FF men tappade i går andraplatsen till Häcken som vann enkelt i Halmstad. Sju poäng skiljer mellan IFK och Dif och Melkemichel har imponerats av Blåvitts form efter tränarbytet.

– Det syns att Blåvitt fått mycket mer energi. Truppen har rannsakat sig själva, spelsättet har inte förändrats så mycket, men nu finns det ett helt annat "go" i laget. Efter tränarbytet har allt fått ett uppsving. IFK Göteborg känns starkare i dag än i våras, men det är vi också. Alla lag har svagheter men det är inget man talar om, säger han.