Det blev VM:s snyggaste mål

Det är knappt två veckor sedan VM i Ryssland tog slut - ett mästerskap med 169 mål. Nu har VM:s snyggaste mål röstats fram: Pavards fullträff mot Argentina.

ANNONS
|

Högerbacken Benjamin Pavard var inför VM i Ryssland inte en av Frankrikes alla storstjärnor. Men i åttondelsfinalen mot Argentina klev Stuttgards 22-åring fram och stod för en riktig pärla när han skruvade in bollen i bortre krysset. Bland VM:s 169 mål har har nu fansen röstat fram Pavards kanon till det snyggaste av alla.

Frankrike vann matchen med 4-3 och efter segern över Argentina tog sig laget till final och vann landets andra VM-guld genom tiderna.

I omröstningen, anordnad av Fifa, deltog över tre miljoner fans och efter Pavard fick colombianen Juan Quinteros frisparksmål mot Japan och kroaten Luka Modrics kanon mot Argentina flest röster.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS