Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Dennis Hadzikadunic attack på förre agenten: ”Feg människa”

Som 20-åring uppmuntrades han gå till Ryssland.
Nu går Dennis Hadzikadunic till attack på agenten bakom flytten.
– Jag önskar honom allt det värsta, säger han i podcasten Heltidsproffs.

Hadzikadunic, som representerat svenska ungdomslandslag men valde Bosnien när det kom till seniorlandslag, gick igenom Malmö FF:s akademi.

2018, efter att fått snålt med speltid i klubbens a-lag, gick han på lån till Trelleborg. Prestationerna där väckte intresse från utlandet.

Hadzikadunic hade egentligen Martin Dahlin som agent, men efter tiden i Trelleborg kom Blash Hosseini in i bilden. Enligt mittbacken var det Hosseini som pushade hårt för att flyttlasset skulle gå till ryska Rostov.

Så blev det – men allt blev inte som Hadzikadunic hade fått berättat för sig. Det berättar han nu i podcasten Heltidsproffs.

”Ljugit mig rakt upp i ansiktet”

– Vi hoppade på det tåget men när jag var där så märkte jag att denna killen har ljugit mig rakt upp i ansiktet kring mitt avtal. Han är bara här för att få sina pengar och bryr sig inte om mig. Han lämnade mig i ett väldigt dåligt skick där jag var mycket i tvister med agenter. Jag tycker det är manipulativt och han är en riktigt feg människa, säger han om Hosseini, och fortsätter:

– Jag ville lämna honom för han hade lagt mig i en tvist med min dåvarande agent Martin Dahlin och han hjälpte inget. Jag fick hjälpa mig själv. Jag vill inte vara med någon som kan gräva min grop ännu djupare, den här killen vill gräva en grav till mig. Det väcker jättemånga känslor och jag önskar honom allt det värsta.

För tillfället är Hadzikadunic tillbaka i Malmö FF. Detta på lån från Rostov, som han fortfarande tillhör.

I ett sms till Sportbladet bemöter Hosseini kritiken.

”Anklagelserna som riktats mot mig är het felaktiga och saknar grund. Mot bakgrund av det så kommer jag gå vidare med detta tillsammans med mina jurister. Jag har därför inget mer att säga om saken. Mitt fokus ligger på mitt jobb och min främsta prioritet är mina spelares framgång och välmående”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: MFF:s nyförvärv missar resten av säsongen

LÄS OCKSÅ: Guldhjälten återvänder – men till Malmö FF

LÄS OCKSÅ: Malmö FF lanserade ny tröja – möttes av kritikstorm

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.