Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Delar av Englands EM-elva har läckt

På lördag kliver England in i EM-turneringen. Men redan nu har engelsmännens tänkta startelva läckt ut - efter en miss av den assisterande förbundskaptenen, Ray Lewington.

Det är stor konkurrens i den engelska EM-truppen, inte minst på de offensiva positionerna. Sedan Roy Hodgson presenterade vilka spelare som kom med till mästerskapet har det spekulerats friskt om vilken elva förbundskaptenen väljer att starta med mot Ryssland i EM-premiären. Finns det plats för både Jamie Vardy och Harry Kane i anfallet? Hänger kaptenen Wayne Rooneys startplats löst? Och vem ska styra det engelska centrala mittfältet? Det är några av frågorna som har figuerat under förberedelserna. Men i samband med ett träningspass i Chantilly så lämnade den assisterande förbundskaptenen Ray Lewington, omedvetet, kanske ett svar, när han lite väl ivrigt viftade med sina anteckningspapper. 

De brittiska journalisterna snappade upp ett A4-ark där det som kan vara delar av startelvan stod antecknad. Nu har det publicerats, enligt The Mirror. 

De läckta namnen: 

Defensiv mittfältare: Eric Dier
Höger mittfältare: Ross Barkley (avbytare: James Milner)
Mittfältare: Wayne Rooney (avbytare: Jack Wilshere)
Mittfältare: Dele Alli (avbytare: Milner)
Vänster mittfältare: Raheem Sterling (avbytare: Jordan Henderson)
Vänster anfallare: Harry Kane (avbytare: Marcus Rashford)
Höger anfallare: Jamie Vardy (avbytare Daniel Sturridge)

Testa också: Quiz: Vad kan du om England?