Dejan Kulusevski och Eldina Ahmic har förlovat sig

Dejan Kulusevski och barndomskärleken Eldina Ahmic har förlovat sig.
Det visar de upp på Instagram.

ANNONS
|

Kulusevski och Ahmic träffades som unga, när de både tillhörde BP.

– Jag hade fotbollsträning med mitt lag och han var ute och spelade fotboll med sina kompisar. Man sneglade lite och sen i efterhand fick jag reda på att han också sneglade lite, har Ahmic tidigare sagt i tv-programmet Playmakers.

Hon spelade själv fotboll på elitnivå fram tills nyligen, bland annat gjorde hon åtta mål på 18 matcher i elitettan så sent som 2020. Efter det har hon följt med på Kulusevskis karriär i Juventus (Turin) och Tottenham (London).

Och efter flera år ihop meddelar de nu att de förlovat sig.

ANNONS

Paret grattas

I ett gemensamt inlägg visar de upp Ahmic förlovningsring. Till denna har de skrivit ”31.05.23” följt av en emoji föreställandes ett hjärta och en annan av en diamantring.

Flera kända svenskar har redan hunnit gratta paret.

”Stort grattis till er båda”, har Manchester Uniteds Anthony Elanga kommenterat.

”Grattis!!!”, skriver Chelseas Zecira Musovic.

”Va roligt”, skriver Sanna Guidetti och avslutar med ett hjärta.

Kulusevski tillhör fortfarande Juventus men Tottenham har en utköpsklausul man kan aktivera. Än så länge går uppgifterna isär gällande om denna kommer att aktiveras eller ej.

LÄS MER:Conte har lämnat – Kulusevski: "Tråkigt"

LÄS MER:Samuel Gustafson uttagen i EM-kvaltruppen

LÄS MER:Sverige är inte vad Sverige har varit

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS