Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Dejan Kulusevski bänkades: ”Har inte varit så skarp”

Juventus fick bara 1-1 mot ligatolvan Benevento. Det svenska stjärnskottet Dejan Kulusevski kom in i matchen först i den 62:a minuten.
– Han har inte varit så skarp i de senaste matcherna, säger tränaren Andrea Pirlo.

Juventus kämpar för att hänga med i toppen av Serie A och gästade på lördagen tabelltolvan Benevento. Turin-laget kom till matchen utan storstjärnan Cristiano Ronaldo som vilades och tränaren Andrea Pirlo ställde en startelva på planen utan Dejan Kulusevski, som sedan han kom till Juventus gjort två mål och dessutom slagit sin in i den svenska landslagselvan.

I den 62:a minuten, vid ställningen 1-1, byttes den svenska 20-åringen in men lyckades inte förändra matchen till seger för Juventus.

Matchen slutade 1-1, en missräkning för storklubben Juventus.

LÄS MER: Bomb hittad på Romas träningsanläggning

Efter matchen fick Andrea Pirlo svara på frågor om varför Kulusevski, som anslöt till klubben i somras efter att ha varit utlånad till Parma, bänkades.

– Han är en ung spelare. Han kan inte spela varje match. Vi får heller inte glömma att det inte är samma sak att spela i Juventus som i Parma. Det är en stor skillnad vad gäller nivån på ansvar, säger Pirlo till Football-Italia enligt Fotbollskanalen.

Han fortsätter:

– Vi köpte honom för att vi vet vad han kan ge, men han har inte varit så skarp i de senaste matcherna.

Juventus ligger nu på femteplats i Serie A, tre poäng efter AC Milan i topp.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.