David Moyes sköt boll på bollflicka – visades ut

När West Ham låg risigt till i Europa League tappade tränaren David Moyes fattningen och sköt i ilska bollen på en bollflicka – och visades ut.
– Hål i huvudet, säger Viaplays kommentator Henrik Strömblad.

ANNONS
|

I den andra semifinalen mot Eintracht Frankfurt var West Ham piskat att vinna för att hämta upp 2–1-underläget från den första matchen och säkra en finalplats. Det gick dock inte West Hams väg. Aaron Cresswell drog på sig ett tidigt rött kort och en stund senare kom 1–0 från tyskarna.

1–0 stod sig och i slutet av matchen tappade West Ham-tränaren David Moyes humöret rejält.

Enligt Viaplays kommentator Henrik Strömblad ilsknade han till när han tyckte att en bollflicka var för långsam och när han väl fick bollen sköt han den hårt mot henne.

– Det verkar som att han var arg på en tjej. En bollflicka där. Men det är ju vansinne av Moyes om han sparkade bollen mot henne. Det verkar vara hon som var målet för Moyes vansinniga attack, säger Strömblad i Viaplays sändning.

ANNONS

Bad om ursäkt efter matchen

För tilltaget fick Moyes syna det röda kortet och lämna bänken.

– Hål i huvudet av Moyes. I frustration över att hans West Ham håller på att missa finalen så tappar han det totalt, säger Strömblad.

Enligt Expressen togs bollflickan om hand av hemmaledare och funktionärer från Uefa.

Efter matchen bad Moyes om ursäkt för utbrottet.

– Jag sköt tillbaka bollen på en bollkalle, jag ber om ursäkt för det. Bollen kastades väldigt löst till mig, säger han till BT Sport.

Matchen slutade 1–0 och tyskarna är med totalt 3–1 klart för final mot Glasgow Rangers.

LÄS MER:Rangers vände – klart för final

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS