David Luiz hyllar supporter på Instagram

Chelseas mittback David Luiz uppskattar verkligen sina fans. I ett inlägg på Instagram hyllar han en kille som har följt honom under hela karriären i England.

ANNONS
|

Efter cupmatchen mot Leicester i tisdags gav Luiz bort sin matchtröja till en supporter. Och det var ingen slump vem som fick tröjan.

"Första gången jag såg honom var för fem år sedan när han hade sprungit från arenan till mitt hotell, för att säga hej. Vid flera andra tillfällen kom han till mitt hem. Han visade alltid respekt, och för det mesta ville han bara säga grattis till en bra match och god natt", skriver Luiz på sitt Instagramkonto.

När samma kille dök upp efter matchen mot Liverpool blev den brasilianske landslagsmannen rejält förvånad. Supportern, som var en liten kille för fem år sedan, hade vuxit och blivit stor.

ANNONS

Luiz skriver att han är väldigt tacksam för att han är fotbollsproffs, och får chansen att träffa träffa supportrar som den lille pojken, som nu har blivit stor.

"I Leicester var den fina gesten inte att jag gav honom min tröja, den fina gesten var att han var där och stöttade laget. True Blue (äkta Chelsea-supporter), tack kompis."

ANNONS