Daniel Paulson förlänger med Öis

Öis lagkapten Daniel Paulson stannar i Öis, det meddelar klubben på torsdagen.

ANNONS
|

Daniel Paulson, fostrad i Öjersjö IF, tog steget upp i Örgrytes a-lag 2013. Nu är det klart att han stannar ytterligare två år, till 2022.

– Det känns jätteroligt att det är klart. Jag ser fram emot att få vara med på den här resan, det är ju lite nystart nu med ny tränare och ny sportchef, säger Paulson, som är lagkapten sedan 2018, till klubbens hemsida.

Sportchef Igor Krulj om förlängningen:

– Fantastiskt roligt att vår lagkapten vill vara med på den här resan och bidra till det hårda jobbet i lägger ned i den dagliga verksamheten här på Öis-gården. Paulson är professionell ut i fingerspetsarna och ett stort föredöme för såväl unga som äldre i vår trupp.

ANNONS

LÄS MER:Millen i besvikelsen: ”Det var ett plus”

24-åringen har gjort 160 matcher och 27 mål för laget som just nu ligger sjua i superettan med 25 poäng inspelade på 18 matcher.

– Jag känner ju väldigt mycket för Öis och därför vill jag ju vara med och ta steget upp med Öis och se till att vi till slut blir en allsvensk förening. Det är min dröm, säger Paulson till hemsidan.

LÄS MER:Öis tog inte chansen – föll klart i Jönköping

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS