Därför kan Uniteds måstematch ställas in

Måstematch i Europa League för Manchester United och Zlatan. Men matchen mot Zorya i Ukraina kan komma att ställas in. Detta då det är för kallt. – Man kan inte uträtta mirakel, säger José Mourinho.

ANNONS
|

Det är i den ukrainska staden Odessa som Manchester United landade under onsdagen för att ladda inför sista gruppspelsmatchen i Europa League. Men mötet med Zorya kan komma att ställas in på grund av kyla.

I Odessa är det nära tio minusgrader och planen är enligt The Mirror ospelbar. Uefa ska kontrollera planen under torsdagsmorgonen och tar då beslut om matchen kommer att spelas eller inte.

– Planen är dålig. Det är väldigt kallt så den är väldigt hård och även isig på många håll. Uefa är väl medvetna om planens skick och svårigheterna att spela match i Ukraina i december månad. Man kan tycka att de borde se till så att spelschemat planeras så att det inte spelas matcher där i mitten av december. Jag tycker att det är ett problem, säger Mourinho på en presskonferens under onsdagen.

ANNONS

Matchen är en måstematch för Manchester United. En förlust samtidigt som Feyenoord vinner mot Fenerbache och United är utslagna. Återstår nu att se om United kan spela sin avslutande match eller om den skjuts upp.

– Men man kan inte uträtta mirakel. Vi får hoppas att det går, säger Mourinho.

ANNONS