Coutinho och Verratti på Barcelonas önskelista – ska ersätta Andres Iniesta

ANNONS
|

Räkna med en hel del nytt i Barcelona säsongen 2017-2018. TränarenLuis Enrique gör sin sista säsong i klubben och hans ersättare lär göra en del förändringar i spelartruppen.

Läs även:Tränaren lämnar Barcelona

Läs även:Uppgifter: Han är favorit till att ta över Barcelona

Andres Iniesta har varit en av Barcelonas nyckelspelare sedan mitten av 2000-talet. Under flera säsonger hade han och Xavi lekstuga med i stort sett allt motstånd. Men för två säsonger sedan valde parhästen att lämna Barcelona, för spel i Quatar.

Nu kan det snart vara dags för Iniesta att lämna Camp Nou och sajten Mundo Deportivo uppger att Barcelona harsiktat in sig på två spelare som skulle kunna ersätta mittfältaren.

ANNONS

Vill haCoutinho

Liverpools brasilianske lirare Philippe Coutinho, 24, är en av dem. Han har tillhört Premier Leagues bästa spelare de senaste säsongerna och har en högstanivå som få spelare i världen kan mäta sig med.

Spelstilen påminner om Iniestas, men Barcelonas backlinje lär få något sämre understöd med Coutinho i laget. Den brasilianske landslagsmannen skrev på ett nytt kontrakt med Liverpool den här säsongen – räkna med att den engelska klubben kommer att vilja ha bra betalt.

PSG-stjärnan på önskelistan

Den andre stjärnan som Barcelona uppges jaga är italienaren Marco Verratti. Italienaren har imponerat stort på Paris Saint-Germains mittfält sedan flytten från Pescaraoch är en av Europas absolut bästa passningsspelare. 24-åringen harkontrakt med den franska huvudstadsklubbentill 2020.

Om Barcelona väljer att köpa Coutinho eller Verratti kommer det att bli en av de största i sommarens transferfönster. Kanske den allra största.

ANNONS