Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nolito firar mål för Spanien i EM.

Citys nya stjärnvärvning är klar

Nolito lämnar Spanien för England och Manchester City. Stjärnan har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben. - Jag tycker Pep Guardiola är en av världens bästa tränare, han kommer ta fram det bästa i mig, säger han till Citys hemsida.

Efter tre säsonger i Celta Vigo och 39 mål är det nu klart att Nolito lämnar John Guidetti och den spanska klubben för att istället spela i Premier League och Manchester City. Stjärnan har skrivit på en fyraårskontrakt meddelar klubben på sin hemsida.

Efter ett mindre lyckat EM för Spanien som tog slut i åttondelen mot Italien är han nu beslutsam att göra sitt bästa för nya klubben.

- Jag kommer att bidra med så mycket jag bara kan och försöka göra mitt bästa för att hålla samma kvalité som jag visat genom min karriär i andra klubbar, säger han till klubbens hemsida.

Nolito kommer att få tröjnumret 9 och ser fram emot att få landsmannen Pep Guardiola som tränare.

- Jag tycker att Pep Guardiola är en av de bästa tränarna i världen. Han vet mycket om spelet och kommer att hjälpa mig utvecklas som spelare. Jag är säker på att han kommer att få ut det bästa av mig, säger han till hemsidan.

Nolito är Citys andra nyförvärv för sommaren.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.