Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Chelsea värvar målspruta - för 370 miljoner

Kapprustningen i England fortsätter. Chelsea betalar 369 miljoner för Michy Batshuayi. – Detta är en fantastisk möjlighet för mig och min familj, säger han.


Den 22-årige belgiske landslagsanfallaren har skrivit på ett femårs-kontrakt med Chelsea. Batshuayi är en snabb och stark anfallare som slog igenom Marseille.
Han var även med i det belgiska landslaget under EM och gjorde mål mot Ungern när Belgien vann med 4-0.
I Chelsea får han fint sällskap av sina landsmän Eden Hazard och Thibaut Courtois.
– Jag är väldigt glad att skriva på för en av de största klubbarna i Europa och börja nästa kapitel i min karriär. Jag hoppas att jag kan hjälpa Chelsea att vinna många titlar under min tid på Stamford Bridge, säger han till klubbens hemsida och fortsätter.
– Eden och Thibaut har berättat mycket bra saker för mig om klubben, och med Antonio Conte så kommer det bli en spännande tid att bli Chelsea-spelare.

Enligt engelska uppgifter så betalar Chelsea den franska klubben, Marseille hela 369 miljoner kronor för anfallaren som blev tvåa i skytteligan bakom Zlatan Ibrahimovic.
– Detta är en fantastisk möjlighet för mig och min familj. Jag ser fram emot att spela i Premier League nästa säsong, säger han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.