Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Chelsea förnedrade Zlatans United

Chelsea hade lekstuga med Manchester United på Stamford Bridge. 4–0 slutade matchen, och José Mourinhos lag har gigantiska problem.

– Vi dominerade från början till slutet, säger Gary Cahill i Viasats sändning.

– Vi spelar med stort självförtroende just nu, det viktigaste var att vi tog tre poäng, fortsätter han.

Publiken han knappt sätta sig innan Chelsea tog ledningen med 1–0. Spanjoren Pedro Rodríguez bröt dödläget – efter ett missförstånd i gästernas försvar – redan efter 30 sekunder. Manchester United fick därmed lägga om matchplanen, något laget inte är bra nog att klara av just nu.

Zlatan Ibrahimović och hans lagkamrater har stora problem med att få fart i anfallsspelet. Och defensiven bjuder på alltför mycket.

Efter 20 minuters spel var det dags för matchens andra mål. En högerhörna letade sig fram till Gary Cahill som gjorde 2–0.

Chelsea var bättre i den första halvleken. Rörligt och fullt av energi.

José Mourinho skickade in Juan Mata från start i den andra halvleken. Gästerna fick lite bättre fart i anfallsspelet, och skapade en del halvchanser. Men i stället för en reducering tvingades David De Gea plocka ut ännu en boll ur Unitedmålet.

N'Golo Kanté och Nemanja Matić hittade Eden Hazard i straffområdet. Belgaren gjorde ett ryck i sidled, skapade sig lite yta, och skickade in bollen lågt.

Mittfältsgnuggaren Kanté fastställde slutresultatet med tjugo minuter kvar att spela. Fransmannen visade prov på sin teknik när han tog sig in i straffområdet och sköt 4–0.

Zlatan Ibrahimović gjorde ingen toppmatch, och får knappt godkänt. Även om han fick dålig hjälp av lagkamraterna. 35-åringens bästa chans att näta var på ett högerinlägg i den första halvleken, men han fick inte ner nicken.

Manchester United är nu sex poäng bakom Arsenal, Liverpool och Manchester City i tabelltoppen. Chelsea ligger en poäng bakom tättrion.