Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/6

Champions League-match avbröts – domaren anklagas för rasism

Champions League-mötet mellan Paris Saint-Germain och Başakşehir avbröts efter 15 minuters. Detta efter att fjärdedomaren anklagats för rasism och spelarna lämnat i protest.

Efter en kvart i CL-mötet mellan PSG och Başakşehir i Paris utbröt tumult.

Pierre Webo i Başakşehirs ledarstab visades ut från bänken och anklagade fjärdedomaren i det rumänska domarteamet för rasism.

Spelare och ledare samlades vid bänkarna och kalabalik utbröt innan Başakşehirs spelare lämnade planen i protest. PSG-spelarna följde efter och matchen är ännu inte återupptagen.

– Det är bra med ett gemensamt beslut. Det låter som det är saker som inte bör sägas. Det är klart att det mänskliga värdet står över och det är bra att man då gör det här gemensamt i båda lagen, säger Martin Åslund i Viasats studio.

Bojan Djordjic håller med:

– Jag tycker det här är bra, det är inte en överdrift. Så här ska man göra, man ska gå av gemensamt och markera. Vi har haft nog.

Matchen spelas klart med nya domare

Uefa skriver i ett uttalande att man efter samtal med båda lagen beslutat att återuppta matchen, men utan den anklagade fjärdedomaren.

Men matchen sattes inte igång på tisdagen och Uefa meddelade, enligt ESPN, vid klockan 23.30 att matchen kommer återupptas där den slutade på onsdagen, med ett nytt domarteam.

Uefa skriver att händelsen som avbröt matchen kommer utredas.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.