Celta Vigo vill dumpa Guidetti

ANNONS
|

När John Guidetti skrev på för den spanska klubben 2015 var det med intentioner att få ytterligare ett lyft i karriären. Så har det dock inte blivit. På 57 framträdanden i La Liga har det blivit elva mål för den tidigare Manchester CIty-spelaren.

Nu rapporterar stadens lokaltidning,Faro de Vigo, att 25-åringen kan komma att skeppas iväg. Sedan innan har konkurrensen ökat då Maxi Gomez från uruguayanska Defensor Sporting hämtats in till anfallet.

"Guidetti är en av spelarna Celta Vigo beslutat sig för att sälja. Klubben är villig att lyssna på erbjudanden för att bli övetygade".

Var aktuell att över Barca

Barcelonas tidigare assisterande tränareJuan Carlos Unzué blev klar som ny tränare för Celta Vigo igår. Han var aktuell för att ta över efter Luis Enriques som huvudtränare i Barca,men efter attNeymar ställt ett ultimatum att han vill lämna klubben ifall Unzué stannar avskrevs det alternativet omedelbart.

ANNONS

Istället skrev han alltså på för Europa League-semifinalisten, där Juan Carlos Unzué inte ser att Guidetti har sin framtid.

Spanska AS spekulerar i att Premier League eller turkiska Super Lig kan vara tänkbar destination för svensken.

ANNONS