Bombhot mot Harry Maguire

Manchester Uniteds kapten Harry Maguire har mottagit bombhot och polis med bombhundar kallades till stjärnans hem, det rapporterar The Telegraph.

ANNONS
|

Under torsdagen ska Manchester Uniteds 29-årige lagkapten Harry Maguire blivit bombhotad och enligt The Telegraph ska polis med bombhundar ha kallats till hans hem i ett så kallat ”gated community” i Cheshire.

Hotet som tagits emot ska ha kommit via mejl och varnat för en bomb vid den engelska landslagsförsvararens hem.

En talesperson för Maguire säger enligt The Telegraph:

"Under de senaste 24 timmarna har Harry mottagit ett allvarligt hot mot sitt hem. Han har anmält det till polisen som nu utreder ärendet.”

Manchester United möter Arsenal på lördag och Maguire väntas vara med i truppen.

"Säkerheten för hans familj och de omkring honom är Harrys högsta prioritet. Han kommer att fortsätta att förbereda sig för helgens match som vanligt och vi kommer inte att kommentera mer i detalj just nu.”

ANNONS

Harry Maguire bor tillsammans med fästmön Fern Hawkins och parets två döttrar.

Maguire har under säsongen fått ta emot hård kritik från från supporterled och det ska ha startats upprop för att få mittbacken avsatt som lagkapten.

Den senaste tiden har flera fotbollsspelare i England mottagit hot och bland annat har svenska landslagsspelarna Victor Nilsson Lindelöf, lagkamrat med Maguire i United, och Robin Olsen har utsatts för inbrott i sina hem.

LÄS MER:Klart med Uniteds nye tränare

LÄS MER:Anfield-publiken visade stöd för Ronaldo efter sonens bortgång

LÄS MER:Cristiano Ronaldo stöttas världen över efter sonens död

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS