André Calisir.
André Calisir. Bild: CARL SANDIN

Blåvitts mittback skadad – fick bryta semifinalen

André Calisir skadades i det allsvenska mötet med Varberg, men kunde göra comeback tämligen omgående. I cup-semifinalen mot Elfsborg var det dags för nästa smäll.
– Känning i baksidan, om jag förstod det rätt, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi. Inte första smällen

ANNONS
|

Det blev förlängningsdrama i cup-semifinalen mellan Elfsborg och Blåvitt, men för André Calisir tog matchen slut tidigare än så.

Det var drygt 23 minuter in i den andra halvleken som Blåvitts mittback gjorde illa sig och blev liggandes. Tillräckligt för att det skulle ställa till för mycket bekymmer.

Calisir kunde nämligen inte fullfölja matchen utan byttes ut och tog sig för baksida lår när han lämnade semifinalen till förmån för Jesper Tolinsson.

– Känning i baksidan, om jag förstod det rätt, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi efter matchen.

Hur allvarlig skadan är återstår att se.

Den är däremot inte André Calisirs första den här säsongen. Mittbacken fick även en smäll i det allsvenska mötet med Varberg som han också fick kliva av och missade därefter mötet med Mjällby. Den gången rörde det sig däremot inte om baksidan av låret utan en överkroppsskada.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS