Blåvitts miss – presenterade uteblivna värvningen

"Jallow klar för IFK Göteborg". Nyheten kom ut på Blåvitts hemsida under onsdagen. Problemet? Övergången genomfördes aldrig.
– Det har blivit ett pinsamt fel i maskineriet på något sätt, säger sportchef Kennet Andersson.

ANNONS
|

Alexander Jallows flytt från Jönköpings Södra till IFK Göteborg gick i stöpet under övergångsfönstrets sista dagar.

Den exakta orsaken är ännu höjd i dunkel.

Klart är dock att övergången var nära att gå i lås. Extremt nära.

GP har tidigare rapportera att högerbacken ska ha sagt adjö till sina lagkamrater i Jönköpings Södra – och dessutom varit i Göteborg för en läkarundersökning.

Under onsdagen låg det dessutom ute en nyhet med rubriken: "Jallow klar för IFK Göteborg", på IFK Göteborgs hemsida. Vidare gick det att läsa: "Från Jönköpings Södra och superettan till IFK Göteborg och allsvenskan. Alexander Jallow är klar för Blåvitt".

ANNONS

Artikeln hade publiceringsdatum den 8 augusti. Och togs snabbt bort från sajten.

– Det har blivit ett pinsamt fel i maskineriet på något sätt. Man förbereder om i fall att saker blir klara. Sedan är det är inget att sticka under stol med att det var nära med en övergång, kommenterar sportchef Kennet Andersson.

Extremt nära till och med.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS