Kharaishvili tvingades lämna planen i förtid mot Falkenberg.
Kharaishvili tvingades lämna planen i förtid mot Falkenberg. Bild: KRISTER ANDERSSON

Blåvitts Kharaishvili ut skadad i startcomebacken

Giorgi Kharaishvili har en skadefylld säsong. Mot Falkenberg tvingades IFK Göteborgs offensive mittfältare lämna planen efter en dryg halvtimmes spel.

ANNONS
|

På ett blåsigt Falcon Alkoholfri Arena tog IFK Göteborg en efterlängtad seger genom att göra både 1– och 2–0 under den första halvleken. När sedan Tobias Sana på sitt andra strafförsök ökade på till 3–0 stod det klart att IFK Göteborg vunnit en allsvensk match för första gången sedan 2 juli.

Men allt gick inte nye tränaren Roland Nilssons väg i Falkenberg.

Giorgi Kharaishvili, som gjorde comeback efter lång tids skadefrånvaron i förlusten mot Hammarby senast, fanns med från start för första gången på månader. Det blev dock inte mer än 32 minuters speltid för georgiern.

ANNONS

Under en kontring föll 24-åringen ned i gräset och grinade illa åt vad som såg ut att vara någon form av muskelskada. Han kom tillbaka i spel igen efter det, men tvingades bara minuter senare bytas ut.

Kharaishvili ersattes av Patrik Karlsson-Lagemyr.

Efter matchen ville IFK Göteborg inte kommentera någonting kring Kharaishvilis skadeläge.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS