Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/4

Blåvitts ilska efter domarens beslut

Här blir IFK Göteborgsspelarna vansinniga efter att Halmstads BK tar ledningen på straff. Hade domaren verkligen blåst innan bollen slogs? Se situationen här nedanför.

Det var i den 25:e matchminuten i lördagens möte mellan Halmstads BK och IFK Göteborg som hemmalagets anfallare Tryggvi Haraldsson fick ett friläge.

IFK Göteborgs målvakt Pontus Dahlberg rusade ut, Haraldsson föll och domaren Johan Hamlin blåste för straff – något som gjorde Dahlberg vansinnig.

LÄS OCKSÅ: Boman hjälte när Blåvitt vände och vann

IFK Göteborgsspelarna reagerade även efter att Pontus Silfwer satt bollen i nätet från elva meter – då för att de menade att domaren inte hunnit blåsa först.

När lagkapten Sebastian Eriksson intervjuades i C More efter matchen valde han att däremot att inte fokusera på straffsituationen.

– Ni ser själva, vi kommer inte upp i vår nivå. Det blir mittemellan. Några av oss vill komma och möta, vi hänger inte riktigt ihop, det känns lite oinspirerat. De lssar upp många bollar, som vi är tvåa på. De har gjort det bra med långa bollar. Vi får försöka få stopp på löpningar, säger Sebastian Eriksson.

Matchen slutade 2-1 til lIFK Göteborg efter att August Erlingmark kvitterat och Mikael Boma gjort det avgörande målet i slutminuterna.