Hosam Aiesh kan vara på väg bort från IFK Göteborg.
Hosam Aiesh kan vara på väg bort från IFK Göteborg. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Blåvitts Hosam Aiesh uppges aktuell för klubb i Bulgarien

Hosam Aiesh var missnöjd med speltiden under Roland Nilsson. Nu uppger FotbollDirekt att bulgariska Botev Plovdiv har inlett förhandlingar med IFK Göteborg om yttern.
– Det finns en del som kommit upp, och det är en av de som kommit upp, säger han till sajten.

ANNONS
|

Efter att ha imponerat inledningsvis i den blåvita tröjan hade Hosam Aiesh, som värvades till Kamratgården från Östersund sommaren 2019, ett tyngre 2020. Speltiden blev mindre och mindre och under hösten yppade 25-åringen sin frustration flera gånger.

Nu uppger FotbollDirekt att bulgariska klubben Botev Plovdiv har visat konkret intresse för Azalea-produkten. Förhandlingar har enligt sajten inletts.

Blotev Plovdiv är en storklubb i Bulgarien och tog nyligen in svenske Azrudin Valentic, med förflutet i Dalkurd och Brommapojkarna, som ny tränare.

LÄS MER:Blåvita ombyggnationen: "Gick in med en vilja att förändra"

Hosam Aiesh bekräftar intresse från klubben, men säger att ingenting är klart.

– Det finns en del som kommit upp, och det (Plovdiv) är en av de som dök upp. Men vi är inte så nära. Det dök upp som ett alternativ, men förhandlingar, det är inget jag känner till, säger han

ANNONS

Han har tidigare pratat om sin situation i IFK Göteborg med GP.

– Alla spelare är öppna för att byta klubb om de inte får spela. Jag älskar att spela fotboll. Får jag inte göra det här får jag kanske göra det någon annanstans, berättade han då.

LÄS MER:Marcus Berg har fått ett kontraktsförslag av IFK Göteborg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS