Giannis Anestis och Alhassan Yusuf tackar publiken.
Giannis Anestis och Alhassan Yusuf tackar publiken. Bild: JOHAN AXELSSON

Blåvitts gest – skänker biljetter till sjukvårdspersonal

IFK Göteborg vill hjälpa till. IFK Göteborg vill hylla och ge energi. Därför meddelar klubben nu att de kommer skänka minst 1 904 matchbiljetter till den sjukvårdspersonal som kämpar mot coronaviruset.
– Det känns självklart att vi ska göra vad vi kan för att de ska orka, säger klubbdirektör Max Markusson.

ANNONS
|

Runt om i landet går sjukvården en tuff kamp mot det nya coronaviruset och dess spridning. Dag som natt.

De hyllas från många håll. Stöttas från lika många. Så också från IFK Göteborgs blåvita fotbollsvärld.

Minst 1 904 matchbiljetter (siffran anspelar på året då klubben grundades) kommer skänkas till sjukvårdspersonal.

Klubbdirektör Max Markusson berättar:

– I dagsläget ska vi komma ihåg att det som händer just nu med coronaspridningen har effekter på hela samhället, det är inte bara vi som IFK Göteborg som påverkas. De som försöker styra upp det här och som jobbar hårt nu är sjukvårdspersonalen. Med det här vill vi säga till alla att vi ser dem och även visa att när allt är klart finns det något som väntar på dem på andra sidan. Det får vara en liten hyllning från vårt håll till de som verkligen gör det stora jobbet just nu.

ANNONS

Biljetterna kommer att delas ut och kunna användas när allsvenskan 2020 drar igång. Planen för starten är satt till månadsskiftet maj/juni, men i dessa tider är inget säkert. Allt kan förändras.

Max Markusson igen:

– Sjukvården är den delen utav samhället som verkligen gör skillnad, människorna inom vården drar det tunga lasset. Det här är det vi har som kan ge glädje och energi till dem.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS