Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Blåvitt slåss om norsk 22-åring

Norska Lilleström nobbade flera Blåvitt-bud på mittfältaren Marius Lundemo i början av 2015 - nu kan 22-åringen ansluta gratis till Göteborg. Men det saknas inte konkurrens om spelarens signatur.

Det var under försäsongen 2015 som IFK Göteborg gjorde ihärdiga försök att värva Lilleströms mittfältare Marius Lundemo, 22. Den gången fick Blåvitt nobben - nu är spelaren kontraktslös.

LÄS OCKSÅ: Lilleström nobbar Blåvitt

Enligt norska TV2 är IFK Göteborg ett av tre lag som nu jagar Lundemo. De två andra är den norska storklubben Rosenborg och deras seriekonkurrent Odd. Enligt uppgift ska det dock stå mellan de två storklubbarna i sammanhanget.

På fredagskvällen kom uppgifter om att de norska mästarna ser ut att vinna dragkampen om Lundemo. Enligt Fotbollskanalen ska IFK Göteborg än en gång ha gått bet på mittfältarens signatur. I stället väntas han bli presenterad av Rosenborg strax innan jul. 

Blåvitt ska ha gett Marius Lundemo, som spelade 19 matcher i norska Elitserien den gångna säsongen, ett bud. Återstår att se var norrmannen spelar 2017.