Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: DANIEL STILLER

Blåvitt flyttar matcher till Valhalla IP

IFK Göteborg har tidigare spelat sina försäsongsmatcher på Valhalla IP.
Nu står det klart att Blåvitt kommer spela sina hemmamatcher i svenska cupen på just Valhalla.
– Spelarna gillar att spela på Valhalla och jag vet att många supportrar är positiva till det också, säger Alf Westerberg, administrativt ansvarig för IFK Göteborgs A-lag.

Blåvitt har en historia av att spela försäsongsmatcher på Valhalla IP och nu står det klart att klubben gör en comeback på Valhalla och nu i tävlingssammanhang.

IFK Göteborg kommer nämligen att spela sina hemmamatcher i svenska cupen, som inleds mot Västerås den 22 februari, just där.

– Många har hört av sig för att få veta var vi spelar våra matcher de kommande månaderna. Nu har spelschemat spikats för svenska cupen och vi kommer att spela båda våra hemmamatcher på Valhalla, säger Alf Westerberg till IFK Göteborgs hemsida.

Förutom Västerås kommer Blåvitt även ställas mot Sirius på Valhalla IP och Sollentuna på bortaplan.

– Spelarna gillar att spela på Valhalla och jag vet att många supportrar är positiva till det också. Dessutom får vi plats med många åskådare på Valhalla, säger Alf Westerberg.

Innan svenska cupen drar i gång kommer IFK Göteborg spela träningsmatch mot danska Ålborg. Den matchen kommer spelas i Prioritet Serneke Arena.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.