Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Blåvitt förlänger med trotjänaren

GP kunde avslöja att ett kontrakt var på ingång – nu står det klart att IFK Göteborg förlänger med målvakten Erik Dahlin. – Det känns givetvis jättebra, säger han på Blåvitts hemsida.

Sedan Erik Dahlin, 2016, kom tillbaka till IFK Göteborg har det blivit snålt med insatser för den nu 28 år gamla målvakten. De senaste två säsongerna har Dahlin fått agera reservmålvakt bakom John Alvbåge och Pontus Dahlberg – senaste starten kom under mötet med Landvetter i Svenska cupen.

GP har tidigare avslöjat att Blåvitt varit nära en förlängning med Dahlin och under torsdagen blev det officiellt att målvakten blir kvar på Kamratgården två år till.

– Jag är stolt över att fortsätta i föreningen i minst två år framöver. Dessutom ser jag självklart fram emot att få chansen från start mot Östersund, säger Dahlin på klubbens hemsida.

Dahlin kom till klubben 2006 och stannade på Kamratgården i sex år, under vilka han bland annat lånades ut till Västra Frölunda och FC Trollhättan.

Därefter lämnade han Sverige för spel i norska Sogndal innan han kom tillbaka till Sverige och spelade för FC Trollhättan och IK Oddevold.