Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/5

Blåvitt bekräftar intresse för Larsson: "Alltid intressant"

IFK Göteborg var ute efter Jordan Larsson för ett år sedan. Nu kan anfallaren bli aktuell för klubben igen. – Det är en spelare som vi tar med i tankarna, säger Mats Gren i appen Blåvitt Inifrån.

Helsingborgs supertalang Jordan Larsson har haft en tung säsong med sitt Helsingborg som åkte ur allsvenskan efter förlust mot Halmstad i det allsvenska kvalet. Efter matchen blev Larsson dessutom attackerad av de egna fansen som slet av honom matchtröjan och delade ut ett slag mot anfallaren.

Direkt efter matchen började spekulationerna om vart Jordan Larsson spelar nästa säsong. I slutet av säsongen 2015 kom uppgifter om att IFK Göteborg ville köpa loss Jordan Larsson från Helsingborg, enligt GT.
– Jordan är en ung och duktig spelare, så är det. Men mer än så vill jag inte säga, sa Mats Gren då.

IFK Göteborg är ute efter en anfallare till nästa säsong. Nu finns endast Tobias Hysén, Mikael Boman och nyvärvade Elias Omarsson att tillgå. Då skulle Jordan Larsson kunna bli aktuell för IFK Göteborg då han passar bra in i den spelarprofil som Mats Gren har. Sportchefen för IFK Göteborg bekräftar att klubben har ett intresse för Jordan Larsson.
– Alla bra svenska spelare, oavsett om det är anfallare, mittfältare eller vad det är. Det är alltid intressant. Tyvärr hände ju det som hände i Helsingborg så det är en spelare som vi tar med i tankarna, säger Mats Gren i appen Blåvitt Inifrån.

Gren bekräftar även intresse för Simon Skrabb, mittfältaren från Gefle.
– Han är med på vår lista. Sedan får vi se vad det landar i, säger han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.