Bert Andersson får fortsatt förtroende som ordförande för GFF

Bert Andersson, 63, får fortsatt förtroende som ordförande för Göteborgs fotbollförbund. Detta stod klart efter att han blivit omvald under onsdagens årsmöte.
– Jag tycker ju detta är väldigt roligt att hålla på med, så ett eller två år till ska jag nog orka fortsätta, säger han.

ANNONS
|

Det var knappast någon större bomb som briserade när Göteborgs fotbollförbund höll sitt årsmöte under onsdagskvällen och då skulle bestämma vem som ska vara ordförande under det kommande året.

Föga förvånande fick Bert Andersson, ordförande sedan 1 oktober 2001, fortsatt förtroende på posten.

– Det är alltid tacksamt och jag är såklart väldigt glad över att man har fortsatt förtroende för mig. Det ska bli kul att fortsätta som ordförande och ta tag i de utmaningarna som vi står inför.

Vilka utmaningar tänker du på?– Vi har ju framförallt en hel del utmaningar i ytterområdena i Göteborg som vi måste fortsätta arbeta kring.

ANNONS

"Ett eller två år till ska jag nog orka"

Sedan den förste april har alltså Bert Andersson suttit som ordförande för GFF, nu blir det alltså ett år till... eller kanske två.

Sen är det dags att tacka för sig och släppa fram en yngre förmåga, enligt 63-årige Andersson.

– Jag tycker ju detta är väldigt roligt att hålla på med, så ett eller två år till ska jag nog orka fortsätta. Sen får jag nog lämna över posten till en ung tjej.

ANNONS