Benjamin Nygren har testat positiv för covid-19

Den förre IFK Göteborg-talangen Benjamin Nygren missade söndagens matchen med Genk – nu skriver belgisk media att han testat positivt för covid-19.

ANNONS
|

Benjamin Nygren lämnade IFK Göteborg för Genk som 17-åring. Han har haft svårt att få speltid i den belgiska klubben och i söndagens match mot Mechelen som Genk vann med 3-1.

Det ska dock inte bero på att han inte platsade i truppen. Belgiska Het Nieuwsblad skriver att svensken testat positivt för covid-19 och satts i karantän. Nygren ska vara den femte Genk-spelaren som testat positivt för viruset men tidningen skriver att han kan ha smittats under den senaste samlingen med det svenska U21-landslaget.

Dom en följd av coronafallet ska alla ledare och spelare i Genk testats för coronaviruset under måndagen.

ANNONS

Nygrens Genk ligger just nu på en nionde plats i den belgiska högstaligan med sex omgångar spelade. I nästa match för Genk, på måndag, väntar ligaåttan Oostedne.

Bild: VINCENT VAN DOORNICK
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS