Benjamin Mendy.
Benjamin Mendy. Bild: JASON CAIRNDUFF

Benjamin Mendy åtalas för ännu en våldtäkt

Anklagelserna mot fotbollsstjärnan Benjamin Mendy växer – ännu en gång. Manchester City-försvararen står nu bland annat åtalad för sju fall av våldtäkt.

ANNONS
|

I somras anklagades, greps och häktades superstjärnan Benjamin Mendy för fyra fall av våldtäkt och ett fall av sexuellt övergrepp. I mitten på januari kom uppgifter om att Manchester City-stjärnan åtalades för ytterligare två fall av våldtäkt, rapporterar flera internationella medier.

LÄS MER:Manchester City har stängt av Benjamin Mendy – misstänks för våldtäkter

Nu, bara en dryg månad senare åtalat han för ännu ett fall. Mendy står nu åtalad för sju våldtäkter och ett fall av sexuellt övergrepp. Brotten ska ha ägt rum mellan oktober 2020 och augusti 2021.

Klubben stängde av Mendy sedan uppgifterna framkommit och han har suttit häktad sedan han greps i somras. Han planeras ställas inför rätta den 24 januari 2022.

ANNONS

LÄS MER:Benjamin Mendy åtalas för ytterligare två våldtäkter

Benjamin Mendy är en fransk ytterback som kom till klubben 2017 från Monaco. Han har dragits med en del skador under sin tid i Manchester City. Han har gjort ett framträdande i säsongens Premier League. Han har också gjort tio landskamper för Frankrike. 2018 fanns han med i den trupp som tog hem världsmästerskapet i Ryssland.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS